Daniel banner.png

Adrian-Fernandez-To-be-or-To-Pretend-series.jpg

Zanele banner.png

Fen de Villiers banner 1.png

The Importance of Being banner.png

Samenwerking Galerie Verbeeck Van Dyck print

De samenwerking tussen Bruno Devos en Paul Verbeeck brengt enkele internationale kunstenaars samen in Antwerpen op de locatie van Galerie Verbeeck Van Dyck, vlakbij het MAS.

In 2011 werden succesvolle exposities opgezet van Osvaldo en Roberto Salas (Cuba), Maria Cienfuegos (Cuba), Adrian Fernandez (Cuba), Frank Mujica (Cuba) en Alex Hernandez (Cuba).

In de zomer van 2013 werd in de nieuwe galerie een selectie van de reeks 'Faces and Phases' van Zanele Muholi gepresenteerd, een reeks die te zien was op Documenta in 2012 en de Biënnale van Venetië in 2013. Dankzij deze tentoonstelling werd Zanele Muholi uitgenodigd voor het Fotofestival van Knokke in 2014, waar een nieuwe selectie van 'Faces and Phases' wordt getoond.

Toekomstige exposities in 2014 en 2015 van Daniel Hernandez-Salazar (Guatemala), Susana Pilar Delahante Matos (Cuba), Adrian Fernandez (Cuba), Frank Mujica (Cuba) en Alex Hernandez (Cuba) worden voorbereid als samenwerking in de galerie.

De expositie van Daniel Hernandez-Salazar loopt samen met een solo-tentoonstelling in Kazerne Dossin (Mechelen) van Daniels werk, gerelateerd aan de genocide in Guatemala die verschillende decennia duurde en eindigde in 1996.

Op permanente basis vertaalt de samenwerking tussen Bruno Devos en Paul Verbeeck zich in diverse publicaties, uitgegeven door Stockmans, onder andere voor Bruno Vekemans.

 

Galerie Verbeeck Van Dyck
Verbindingsdok 12, Westkaai
BE-2000 Antwerpen, Belgium
www.verbeeckvandyck.be

Paul Verbeeck & Anne Van Dyck

Mobile + 32-(0)475 34 23 88
Tel. + 32-(0)3 231 36 85
E-mail paul.verbeeck2@telenet.be
 

 

 

 


link twitter link linkedin link blog artUI